Servicii

Fiecare companie are nevoi diferite, și fiecare proiect pe care îl desfășurăm este unic, bazat pe aceste nevoi. De aceea, am dezvoltat servicii care să satisfacă aceste nevoi, pe care le-am împărțit în 4 categorii:

 

TRAINING

Găsim cele mai bune metode de instruire și motivare a angajaților, în conformitate cu nevoile firmei tale.

Asigurăm instruire privind implementarea sistemului de management, soluții eficiente de management al timpului, al echipelor și al resurselor umane.

 

COACHING 

Cunoaștem abilitățile și viziunea de care are nevoie o echipă pentru a performa.

De aceea, ajutăm echipele să-și găsească modalitățile cele mai bune de dezvoltare a abilităților, și să-și depășească limitele, pentru a da randament mai mare.

 

 

 

RESURSE UMANE

Pentru că omul e principala resursă a unei afaceri, asigurăm un sistem de performanță, evaluare și compensare, în conformitate cu cerințele legale ale firmei tale.

 

 

 

SISTEME DE MANAGEMENT

Te ajutăm să lucrezi de acum înainte la standarde internaționale, și să crești calitatea produselor sau serviciilor tale. Suntem alături în implementarea unui sistem de management ISO funcțional și conform cerințelor de standard.

Sistemele de Management pe care le implementăm sunt: SR EN ISO 9001-2008 (Sistem de Managementul Calităţii), SR EN ISO 14001-2005 (Sistem de Managementul Mediului), ISO 18001-2008 (Sistem de Managementul Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – OHSAS), ISO 22000-2005 (Sistem de Management al Siguranţei Alimentelor – HACCP).

  • Abonează-te la newsletter

  • Cautare în site:

  • Contact:

    S.C. SMART STAFF CONSULTING S.R.L. Str. Luceafarului, nr. 6/39 400343 Cluj-Napoca, jud. Cluj Mobil: 0744/646187 e-mail: office@smartstaff.ro
  • Arhiva